Билни капки кои го помагаат слабеењето

Билните капки претставуваат мешавина од екстракти од лист од бреза, кора од крушина, плод од анасон и од плод од шипка и содржат активни компоненти што помагаат за подобро варење на храната и за забрзување на метаболизмот, поволно дејствуваат на метаболизмот на мастите и го помагаат и олеснуваат исфрлањето на отпадната цревна содржина и на вишокот течности од огранизмот.

Дејствувајќи на ваков начин, овие билни капки помагаат во регулирање, односно намалување, на телесната тежина.

Производот е достапен во пакување од 30ml.

Билните капки се препoрачуваат за:
  • за регулирање, односно намалување, на телесната тежина.
Препорачана дневна доза и начин на употреба

Возрасни и деца постари од 12 години: 3 пати на ден по 25–30 капки во мала количина вода.

По употреба од две недели да се направи пауза од една недела.