Билни капки од артичока

Билните капки претставуваат екстракт од лист од артичока којшто содржи активни компоненти што ја подобруваат функцијата на црниот дроб и на жолчката.

Тие помагаат во метаболизмот на холестеролот и на мастите и придонесуваат за подобрување на функцијата на дигестивниот систем.

Производот е достапен во пакување од 30ml.

Билните капки од артичока се препoрачуваат за:
  • за подобрување на функцијата на црниот дроб и на продукцијата на жолчка;
  • за подобрување на метаболизмот на холестеролот и на мастите во крвта;
  • за подобрување на функцијата на дигестивниот систем;
  • за подобрување на функцијата на цревата во дигестивниот систем;
  • за подобрување на нивото на продукција на урина.
Препорачана дневна доза и начин на употреба

Возрасни и деца постари од 12 години: 3 пати на ден по 30 капки пред јадење.